Introductieworkshop Frequency Awareness voor Flow en Samenwerking 3.0 

met Hans Kunneman en Anne-Marie Voorhoeve

 

Complexiteit en Flow

Een van de grootste uitdagingen in onze tijd is te leren omgaan met de steeds sneller toenemende complexiteit. In Flow synchroniseren het verstand en de intuïtie, waardoor complexe vraagstukken vanuit een diepere bron toegankelijk worden.

Frequency Awareness maakt het mogelijk om op een organische manier een groep te begeleiden naar synergie en flow. In de Leergang Frequency Awareness, Flow en Samenwerking 3.0 leer    je hoe je haarfijn kunt afstemmen op wat er in een groep leeft en wat mogelijk is. Vanuit Frequency Awareness maak je onderscheid tussen vijf levels, oplope5 levels met smilies witte achtergrond KLEINnd van geblokkeerd (laagfrequent veld) tot Flow (hoogfrequent veld). Elk level vraagt om een specifieke benadering, die we in de Leergang nader uitwerken en oefenen. In de Introductieworkshop Frequency Awareness kun je hiermee kennismaken en dit ervaren.

Alles is energie

Zodra je complexiteit benadert vanuit denkkracht in samenhang met ‘wat het met je doet’ ontstaat er een wijder perspectief. Het geeft je cruciale energetische informatie en inzicht in de vruchtbaarheid van het moment. Het integreren van het denken met lichaamsinformatie, ‘gut feeling’ is bekend bij veel professionals. Door Frequency Awareness komt intuïtie, de derde en integrerende informatiestroom, beschikbaar. Hierdoor leer je vanuit een diepe verbinding keuzes te maken.

 

Creative Compass

Het begint bij jezelf

Om synergie in teams mogelijk te maken, maak je gebruik van je intuïtieve, verbindende vermogen. In de workshop leer je hoe je eigen afstemming bepalend is voor je mogelijkheden tot aansturing. Ook leer je hoe je door af te stemmen in elke situatie gebruik kunt maken van intuïtieve inspiratie.

 

Cocreatie en collectieve inspiratie

Pas als er een sfeer van veiligheid en onderling vertrouwen is, kan het collectieve groepspotentieel tot ontplooiing komen. Een positieve en veilige sfeer (level 4) maakt al een enorm verschil. Bij groepsflow (level 5) wordt het veld zo vruchtbaar dat de afzonderlijke groepsleden boven hun eigen vermogen uitstijgen. De energie van de verschillende deelnemers vormt een gezamenlijk uitermate krachtig creatief veld. Je merkt het bijvoorbeeld doordat je opeens creatieve mogelijkheden ziet voor vraagstukken, die tot dat moment onoplosbaar leken.

bundeling

Introductieworkshop Frequency Awareness

 • Je ervaart de samenhang tussen jouw individuele stemming en de sfeer in de groep
 • Je beleeft de enorme creatieve potentie van groepsflow
 • Je leert hoe je de verschillende levels kunt herkennen
 • Je maakt kennis met technieken die de frequentie beïnvloeden


Leergang Frequency Awareness, Flow en Samenwerking 3.0

 • We bouwen voort op je ervaringen in de Introductieworkshop Frequency Awareness.
 • Je leert hoe je je intuïtie in lijn kunt brengen met je rationele vermogen.
 • Je leert hoe je invloed kunt uitoefenen op de frequentie door ofwel de groep te inspireren (Lift the spirit) of door schaduwaspecten aan het licht te brengen en te transformeren.
 • Je leert hoe je eigen schaduwaspecten getriggerd en gespiegeld worden in een groepsproces.
 • Je leert de mogelijkheden die je per level hebt om de frequentie te transformeren.
 • We onderzoeken de verschillen tussen Samenwerking 1.0 – 2.0 – 3.0 en welke invloed Frequency Awareness heeft.
 • Je krijgt een introductie in meshworking als visie, methodologie en vorm van Samenwerking 3.0.
 • Met voorbeelden van Frequency Awareness en Flow uit de internationale praktijk.

ijsbergIntroductieworkshop Frequency Awareness is een op zichzelf staande workshop en kan tevens dienen als opstap naar de Leergang Frequency Awareness, Flow en Samenwerking 3.0 (najaar 2015). Het curriculum van deze Leergang gaat uit van ervaringsleren en apprenticeships met aandacht voor theorie en praktijk, collectief en individueel, met heart, mind, body & soul.

Deze Introductieworkshop en de Leergang is een samenwerking tussen Anne-Marie Voorhoeve, Hans Kunneman, THC en Club van Budapest Nederland.

Wat:               Introductieworkshop Frequency Awareness

Wie:                Anne-Marie Voorhoeve en Hans Kunneman

Waar:            het Veerhuis, Waalbandijk 8, 4064 CB Varik

Wanneer:     dinsdag 30 juni, 13.30 – 17.00 uur

Hoeveel:      € 220,- ex btw factuur aan organisatie, € 165,- ex btw particulieren en zzp-ers

Reservering kan kosteloos tot 7 dagen, daarna is het volledige bedrag verschuldigd. Met je inschrijving ga je accoord met deze voorwaarden. Als kosten een probleem zijn, neem contact op voor andere vormen van waardeuitwisseling. THC ontvangt een percentage van de vergoeding.

Opgave:              Aanmeldingsformulier

Informatie:         hans@thehaguecenter.orgAM2

Anne-Marie Voorhoeve is consultant, strategic connector, facilitator, trainer en coach.
Zij ontwikkelt diverse trainingen, en workshops gebaseerd op haar passie, persoonlijke ontwikkeling en jarenlange ervaring in een brede internationale praktijk. Zij is SQ21 spirituele intelligentie trainer-coach, mede-initiator van SQ21-team NL, en ECOintention Practitioner  (4 jarige beroepsopleiding), voor het waarnemen, interpreteren en verbeteren van levensenergie in organisaties en natuurgebieden. Ze werkt samen met collega’s bij The Hague Center, Deep Change en SQ21-team NL, Center for Human Emergence, Integral City Ltd, Club van Budapest en andere (inter)nationale netwerken.
Zie ook haar profiel op nl.linkedin.com/in/annemarievoorhoeve/

Hans Kunneman

Hans Kunneman is gespecialiseerd in flow en hij initieerde het begrip Frequency Awareness dat individuen en groepen helpt intuïtieve informatie effectief te gebruiken. Hij heeft naast een carrière als musicus meer dan vijfendertig jaar ervaring in het onderwijs. In 2008 publiceerde hij het boek ‘Vind je bron’ over het aanboren van authentieke kracht. Bij hogeschool Inholland leidde hij tussen 2009 tot 2013 meer dan vijfhonderd studenten op in een door hem ontwikkelde differentiatie minor over persoonlijke ontwikkeling. Op het Conservatorium van Amsterdam is de door hem ontwikkelde module ´Flow on stage’ onderdeel van het curriculum. In 2009 initieerde Hans Stromend Onderwijs, een denktank over onderwijsvernieuwing. Sinds april 2014 is hij lead van de Constellation Education bij Center for Human Emergence.